Mikuláš neobišiel ani Denné centrum


Dnešný deň sa na Mikuláša netešili len deti. Ani seniori z Denného centra nezáhaľali.Napriek tomu, že na dobrého svätca Mikuláša, ktorý obdarúva poslušné deti, už dávno neveria, tradíciu Mikulášskych posedení zachovali aj tento rok.

Členky výboru priestory sviatočne vyzdobili a pipravili pohostenie. Mikulášskeho posedenia sa zúčastnil aj starosta Starého Mesta Ľubomír Grega, prednosta Miestneho úradu Karol Till a poslanec Miestneho zastupiteľstva Štefan Lasky. Seniorom pri príprave sponzorsky pomohol primátor Košíc Richard Raši a poslanec Otto Brixi. Nové obrusy na stoloch zase pomohol členom DC zapezpečiť poslanec Štefan Lasky. V zastúpení pána primátora sa posedenia zúčastnil jeho asistent Pavol Mutafov, ktorý k nedávnemu jubileu zablahoželal pani Brigite Bobulovej. Tá úspešne vedie Staromestský divadelný súbor Milénium.

Šarmantným pánom sa aj za podporu Mikulášskeho posedenia poďakovala predsedníčka Výboru Denného centra Janka Petrušová. Na tohtoročnom posedení sa zišlo aj historicky najviac členov. Kým po iné roky sa ich na tejto akcii zúčastňovalo tak okolo 80, tohtoročného Mikuláša si nenechalo ujsť až 130 členov. Okrem pohostenia, výbornej atmosféry a príjemných rozhovorov nechýbali ani červené mikulášske balíčky so sladkými dobrotami. No dokázali by ste odolať?

Aj keď sa na Mikuláša tešia hlavne tí najmenší, vyzerá to tak, že Mikulášsky balíček je tradícia, ktorá nás dokáže potešiť v akomkoľvek veku :)