Loptu vymenili za štetec


V minulom roku zorganizovala MČ Košice-Staré Mesto päť brigád v našich materských školách. Tohtoročná sa konala v pracovný deň 31.5.2012 na Mestskej krytej plavárni

Po piatich brigádach na našich materských školách v minulom roku sme tentoraz ďalšiu zorganizovali v pracovný deň na našej Mestskej krytej plavárni, nakoľko sa blíži otvorenie sezóny a chceme, aby sa naši návštevníci cítili príjemne.
Brigády sa zúčastnilo celkovo 40 ľudí. Popri zamestnancoch úradu a VPP pracovníkoch, nechýbali ani vodnopólisti z nášho Akademik Košice-Staré Mesto, či ČH Hornets, ktorí mali netradične v rukách namiesto lopty štetce. „Aj keď je po sezóne a väčšina hráčov je mimo Košíc, vysoko si cením ich účasť a obzvlášť to, že si čas našiel aj tréner majstrovského družstva Róbert Kaid a to napriek tomu, že aj oni finišujú s rekonštrukciou svojich priestorov na Aničke," skonštatoval starosta MČ Košice-Staré mesto Mgr. Ľubomír Grega.
Z 23 staromestských poslancov prišli dvaja. Zástupca starostu Ján Bílek a najmladší poslanec NR SR Otto Brixi. Slabá účasť poslancov starostu síce zamrzela, no chuť do práce nevzala: „Ešte raz ďakujem touto cestou všetkým, ktorí prišli pomôcť. Patrí Vám moja úcta a vďaka v mene všetkých Košičanov, ktorí navštevujú našu plaváreň."