Úrad Starého Mesta hostil takmer 800 tanečníkov


Mestská časť Košice - Staré Mesto zorganizovala aj tento rok celomestskú súťaž Tanec bez hraníc 2012. Viac ako 800 detí už po piaty krát svojim tanečným umením presiahlo hranice Starého Mesta.

Jubilejný 5. ročník celomestskej súťaže Tanec bez hraníc odštartoval v pondelok 21. mája 2012. Pilotný ročník sme začínali s necelými 200 tanečníkmi, v tom tohtoročnom sa ich predstavilo cez 800. Obľúbená súťaž tak prebiehala v Radničnej sále Miestneho úradu počas dvoch dní - 21. a 22.5.2012. Deti z materských, základných, umeleckých i špeciálnych škôl, ale i rôznych tanečných klubov doslova rúcali hranice tancami rôznych žánrov. Výkony v siedmych kategóriách hodnotila odborná porota, zložená z tanečníkov a tanečných pedagógov. Výborná atmosféra, skvelá energia a hlavne perfektné tanečné výkony ovládli úrad na celé dva dni.
Tak ako po minulé roky, aj teraz tých najlepších čaká odmena v podobe záverečného galaprogramu. Ten sa uskutoční už tento piatok 25.5.2012 v Radničnej sále na Hviezdoslavovej ulici č. 7 o 17.00. V rámci galaprogramu budú víťazi jednotlivých kategórií odmenení a držitelia prvých miest predvedú divákom svoje tanečné majstrovstvo.