VYHODNOTENIE


Vážení účastníci,

v provom rade sa Vám chceme všetkým poďakovať za nádherné choreografie, ktoré ste na 8. ročník celomestskej súťaže priniesli. Systém oceňovania je pomerne zložitý, nakoľko prvé 4 kategórie nie sú presne vyšpecifikované. Porota sa však snažila zohľadniť všetky odborné stránky a niekedy musela porovnávať neporovnateľné. V Street dance kategóriách sa zase držala presnej špecifikácie, kde zase nemohli hodnotiť choreografie, ktoré tento žáner nespĺňali. Do budúcnosti preto propozície a charakteristiky jednotlivých kategórií upravíme a vyšpecifikujeme.

Všetkých, bez rozdielu na udelenie ceny, Vás srdečne pozývame na Galaprogram - odovzdávanie ocenení súťaže, ktorý sa uskutoční dňa 4.6.2015 o 16,30 v Radničnej sále Miestneho úradu, Hviezdoslavova 7 Košice.

V rámci programu zatancujú víťazi - 1. miesta v jednotlivých kategóriách:

Zaujímavé stretnutie, Teaparty, Láska-zrada-zmierenie, Tell me now, Dianka a Peťko, Pink party, F1. V rámci osobitne hodnotených Staromestských kolektívov zatancujú aj Deti našej lásky (špeciálna cena pre MŠ Staré Mesto) a Flamenco - ako najstarší účastníci v histórii súťaže.

Ak sa niektorá z uvedených choreografií nebude môcť zúčastniť a zatancovať, kontaktujte ma, prosím na adrese: redakcia@kosice-city.sk. V takom prípade oslovená nasledujúca choreografia z danej kategórie.

 

Ešte raz Vám srdečne ďakujeme a držíme palce v ďalšej tvorivej tanečnej práci.

K stiahnutiu