„Vyzvi srdce k pohybu“


Gestorom kampane na národnej úrovni je Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Banskej Bystrici a SZO - CINDI program SR.

Súťaž prebieha v čase od 8. 4. 2013 do 30. 6. 2013. Jej účastníci majú možnosť byť zaradení do žrebovania a vyhrať atraktívne ceny.

Základnou podmienkou je venovať sa pohybu minimálne počas 4 za sebou nasledujúcich týždňov, aspoň 4-krát týždenne, v rozsahu 210 a viac minút v týždni. Každý súťažiaci (nad 18 rokov) musí mať dospelého svedka a môže (ale nemusí) mať jedného detského podporovateľa vo veku 7 - 18 rokov.
Úlohou detského podporovateľa je zorganizovať pre seba a dospelého účastníka aspoň 4 podujatia spojené s pohybom. Napísať o tom pár riadkov a priložiť záznam o aktivitách k účastníckemu listu dospelého súťažiaceho. Jedno dieťa môže podporovať aj viacerých „dospelákov" a organizovať pre nich spoločné aktivity.

 

V prílohe nájdete propozície kampane a účastnícky list - prihlášku. Uvedené tlačivá sú dostupné aj na internetových stránkach www.ruvzke.sk (v položke Aktuality) a www.vzbb.sk, resp. je možné ich obdržať na RÚVZ v Košiciach, Odbor podpory zdravia, Oddelenie výchovy k zdraviu, Senný trh 4 (v pracovných dňoch od 8.00 do 15.30 h.).

Bližšie informácie v prípade potreby Vám budú poskytnuté na t. č.: 055-6227355.

 

Vyplnený účastnícky list po ukončení účasti v súťaži je potrebné poslať poštou na adresu: Regionálny úrad verejného zdravotníctva, Odbor podpory zdravia, Cesta k nemocnici č. 1, 975 56 Banská Bystrica, resp. osobne odovzdať na RÚVZ v Košiciach, Ipeľská 1, 040 11 Košice.

K stiahnutiu