DS Studio odštartovalo Staromestské kultúrne leto


Komisia kultúry pri MiZ MČ Košice-Staré Mesto pripravuje každoročne počas letných mesiacov sériu podujatí pod názvom Staromestské kultúrne leto. Tieto podujatia prebiehajú každý štvrtok o 18.00 na pódiu pri Dolnej bráne na Hlavnej ulici a každý druhý utorok o 17.-tej sa stretávame na Kuzmányho sídlisku pri OC Tip-top.

Otvorenie tejto Staromestskej kultúrnej sezóny sme už tradične zrealizovli v rámci veľkolepého podujatia Cassovia folkfest a tak tomu bolo aj tento rok.

Hodinovú tanečnú show pripravilo DS Studio - jedna z najväčších a najúspešnejších tanečných škôl na Slovensku, ktorá sa venuje rôznym street dance štýlom - hip hop,waackin, house dance,lockin, poppin, dancehall,atd..
Zastrešuje viac ako 200 tanečníkov od malých drobcov, až po maminy. Za kvalitu ich školy hovoria nespočetné úspechy na domácich i zahraničných pódiách - napríklad dvojnásobný titul Majstra Sveta, titul majstra Europy, viťazstvo na Svetovom pohári, 4x boli II vicemajstri Sveta, 3x získali titul I.vicemajstra Sveta a mnoho ďalších finálových a semifinálových umiestnení . Sú tiež niekoľkonásobní majstri Slovenska v kategóriách hip hop a street dance show.

My sme veľmi radi, že sme takýto skvost nášho mesta mohli predstaviť hneď na úvod Staromestského kultúrneho leta. Všetkým tanečníkom srdečne ďakujeme a želáme im ešte veľa, veľa úspechov na Slovensku i vo svete. Aktuálne akcie a infošky DS.Studia nájdete na stránke www.ds-studio.sk.

Srdečne Vás pozývame už 2. júla o 17.00 na Kuzmányho sídlisko k OC Tip top na predstavenie Divadla Cililing, ktoré uvedie rozprávku Kocúr v čižmách a 4.júla o 18.00 ku pódiu pri Dolnej bráne na program v rámci Svetového stretnutia Slovákov, ktorý pripravuje Dom Matice Slovenskej v Košiciach. Ďalšie informácie sledujte na stránke MČ: www.kosice-city.sk.