VIANOČNÝ OSTROV NA DOMINIKÁNSKOM NÁMESTÍ FUNGUJE, V SOBOTU I CEZ VÍKEND CHYSTÁME PREKVAPENIA


  

V piatok 17. decembra, ale i počas víkendu si môžete nakúpiť vianočné darčeky, stromčeky, čačinu, ikebany, sviečky, med i orechy, ale i vybrať originálny darček z Burzy starožitností, ktorá je od piatka až do nedele súčasťou trhoviska na Dominikánskom námestí
Nechýba ani okienkový predaj vareného vínka a vianočného punču v tamojších kamenných gastro prevádzkach, a na piatkové popoludnie okolo 16. hod a sobotňajšie dopoludnie chystáme i prekvapenia.
Trh na Dominikánskom námestí navštívi v piatok popoludní okolo 16. hod a v sobotu dopoludnia okolo 10. hod na svojej originálnej vzducholodi Nautilus známy umelecký kováč Vladimír Vepi Eperješi. Na saxofóne bude vianočnú atmosféru dotvárať aj martinský Félix Slováček - Michal Hali Haľami.
Od 10. hodiny ráno v piatok a od 9. hodiny v sobotu môžete na trhovisku stretnúť aj najznámejšieho potulkára Milana Kolcuna, ktorý bude predstavovať a podpisovať svoju najnovšiu knihu Košice na každý deň.
Kapela Robi M zahrá v sobotu dopoludnia vianočné melódie, aby sa na Starom pľaci lepšie nakupovalo.
Nenechajte si ujsť vianočnú atmosféru v srdci mesta, tešíme sa na vás na vianočne vyzdobenom a nasvietenom Starom pľaci.
Nezabudnite, že v piatok 17. decembra o 17. hod sa otvára aj verejné klzisko v Mestskom parku, kde môžete počas prechádzky obdivovať i nádherné vysvietené postavy z rozprávok.