HAVKOBUS NA POMOC ÚTULKOM DNES 9. NOVEMBRA STOJÍ NA PARKOVISKU PRI STAROMESTSKEJ RADNICI OD 15. DO 18. HOD


HAVKOBUS VYRÁŽA NA POMOC PSÍKOM
DNES 9. NOVEMBRA STOJÍ OD 15. DO 18. HOD NA PARKOVISKU PRI STAROMESTSKEJ RADNICI NA HVIEZDOSLAVOVEJ 7
PRÍĎTE A PRINESTE STARÉ DEKY, SVETRE, VANKÚŠE, VŠETKO, ČO SA ZÍDE DO KOTERCOV PRE PSÍKOV V ÚTULKOCH ALEBO KRMIVO, ČI FINANČNÝ PRÍSPEVOK!
Nadchádzajúce chladné počasie je skúškou pre všetky opustené zvieratká. Pridajte sa k nám a zabezpečte im spolu s nami teplo a plné brušká.
Tento rok pomôžeme spolu s vami - navštívte náš Havkobus a vyčarte v týchto náročných časoch úsmev na tvárach opustených psíkov. Havkobus zájde do 11. novembra 2021 do vybraných mestských častí, vyzbiera potrebné veci a odtiaľ ich odnesie do útulkov Malá farma - Košice , Útulok UVP Košice , OZ Východoslovenské labky a OZ Psy ulice.
Ak by ste chceli prispieť krmivom, doplnkami výživy a pod., vítané sú: betaglukán, čistiace prostriedky, hubky na riad, jednorázové rukavice, šampóny na odblšenie psíkov, obojky a vodítka (aj použité), ďalej cestoviny, akákoľvek ryža, konzervy zn. Nuevo, Carno, salámy zn. Brit a granule Brit adult, Puppy, Cibau Sensitive fish. Ak máte doma nepotrebné oblečenie, havkáčom sa určite zídu staré plachty, deky, koberce, textil vo forme svetrov a tričiek.
Ak by ste radi prispeli finančne, môžete tak urobiť ľubovoľnou čiastkou priamo na mieste, peniažky bude zbierať zamestnanec DPMK.
Prehľad zastávok spolu s termínmi zbierky nájdete v priloženom letáku.
Dajme labku na to !
Ďakujeme vám 🤗