Vodiči pozor ! Oznam o dopravných obmedzeniach na Kuzmányho ulici z dôvodu súvislej opravy miestnej komunikácie v úseku od ulice Dr. Kostlivého po križovatku Štúrovej ulice.


Práce budú rozdelené do dvoch etáp:

Prvá etapa v smere od Štúrovej ulice po Kostlivého ulicu sa začne realizovať od 24.08.2020 s predpokladaným termínom ukončenia 01.09.2020.
V tejto etape budú nasledovné obmedzenia: Zákaz odbočenia zo všetkých smerov z križovatky Štúrova - Kuzmányho - Žižková. Obchádzka bude cez Moyzesovu ulicu. Ulice Dr. Kňazovického, Dr. Kostlivého a Šrobárová budú slepé ulice s možnosťou otočenia.
Z ulíc Floriánska a Čajakova ako aj z parkoviska BCK bude možné iba pravé odbočenie na Kuzmányho ulicu.

Druha etapa v smere od Kostlivého ulice po Štúrovu ulicu sa začne po ukončení prvej etapy od 02.09.2020 s predpokladaným  termínom ukončenia 27.09.2020.
V tejto etape budú nasledovné obmedzenia: Zákaz odbočenia zo všetkých smerov z križovatky Kuzmányho - Poštová - Vojenská. Obchádzka bude cez Moyzesovu ulicu. Z ulíc Dr. Kňazovického a Šrobárová ulica bude možné iba pravé odbočenie. Z Floriánskej ulice nebude možné odbočiť na Kuzmányho ulicu . Výjazd bude umožnený iba cez Škultétyho ulicu v smere na Vojenskú ulicu.

Dopravné značenia budú osadené už deň vopred od 23.08.2020 /nedeľa/ aby si vodiči zvykli.

Stavebné práce bude realizovať spoločnosť Cesty Košice s.r.o.

K stiahnutiu