PRIMÁTOR SA STRETOL SO STAROSTAMI PRI NOVOROČNOM PRÍPITKU


Spoločne si zaželali do magického roku 2020 hlavne veľa zdravia, nadšenia, nápadov, súdržnosti, sily, odvahy a vytrvalosti, aby sa vedeli vždy spojiť pre dobrú vec v prospech Košičanov.

Primátor Jaroslav Poláček pripomenul, že uplynulý rok bol náročný pre mnohých, ktorí boli zvolení do funkcií a pustili sa nielen do novej životnej profesijnej etapy, ale najmä do plnenia predvolebných sľubov.

"Dobré vzťahy a spolupráca sú základom úspechu," pripomenul primátor.

Starosta MČ Staré Mesto Igor Petrovčik verí, že primátor nezabudne na Staré Mesto a splní sľub, že minuloročné mimoriadne dotácie pre mestské časti dofinancuje aj v najstaršej mestskej časti, ktorá si to rozhodne zaslúži.

"Verím, že nájdeme aj prijateľné riešenie pre obe strany v súvislosti s Mestskou krytou plavárňou tak, aby to bolo rozumné a efektívne pre občanov, športovcov, Staré Mesto i Mesto Košice. Na rokovanie sme pripravení," podáva ruku starosta.

Primátor Poláček starostov informoval, že mesto bude pokračovať v masívnej oprave ciest a chodníkov, chce postaviť na Jesenského nájomnú bytovku pre mladé rodiny so štartovacími bytmi, pustí sa do rekonštrukcie Angels Arény, Slaneckej cesty a zabojuje aj o titul Európske hlavné zelené mesto.

K stiahnutiu