POZOR! OD PONDELKA 13. JANUÁRA HLASUJEME A VYHRÁME IHRISKO ŽIHADIELKO


STAROMESTSKÉ MAMIČKY A OTECKOVIA POZOR! ZAPOJILI SME SA DO PROJEKTU LIDL IHRISKO ŽIHADIELKO, OD PONDELKA 13.JANUÁRA HLASUJEME NA PLNÉ PECKY

Mestská časť Staré Mesto splnila všetky požiadavky a bola úspešne zaregistrovaná do projektu, vďaka ktorému bude v roku 2020 na Slovensku stáť 50 moderných a bezpečných detských ihrísk Žihadielko v hodnote takmer 4 500 000 eur.

Aby sme mohli v Starom Meste v lokalite Dargovskej ulice premeniť staré za moderné a krásne kreatívne ihrisko, musíme sa, my, Staromešťania, malí i veľkí, ale aj priaznivci našej mestskej časti, zomknúť a HLASOVAŤ!

VYTRVALO A CIELENE!

TÚ SÚ POKYNY, TAK POZORNE ČÍTAJTE A PRIPRAVTE SA!
• Hlasovanie o 10 posledných Žihadielok prebehne v termíne od 13.1.2020 od 9:00 hod. do 29.2.2020 do polnoci na webovej stránke www.zihadielko.sk. Víťazi budú po overení hlasovania notárom finálne zverejnení v prvej polovici marca 2020.

• Hlasovanie spúšťajú v pondelok, 13.1.2020 od 9:00 hod

• V roku 2020 prebehne posledný ročník projektu, a preto sa organizátori rozhodli poskytnúť rovné šance všetkým zapojených mestám/metským častiam/obciam bez ohľadu na ich počet obyvateľov.

• Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov tak bude v roku 2020 iba jedna súťažná kategória, v ktorej budú všetky mestá/metské časti/obce. Ihriská vyhrá 10 súťažiacich s najvyšším počtom hlasov.

• Z praxe a štatistík z predchádzajúcich ročníkov si totiž dovoľujeme tvrdiť, že o výhre ihriska nerozhoduje veľkosť mesta, ale odhodlanosť jeho obyvateľov a ich ochota sa spojiť pre dobrú vec. Mnoho Žihadielok máme práve v lokalitách s malým počtom obyvateľov.

• Pravidlá a podmienky hlasovania budú dostupné od 18.12.2019 tu: https://zihadielko.lidl.sk/pravidla-hlasovania

• Odporúčame Vám aktívne sa do hlasovania zapojiť už na začiatku, nakoľko je potom náskok ostatných súťažiacich veľmi ťažké dohnať.

• Tento rok kvôli vyššej transparetnosti nebudú posledný týždeň skrývať výsledky hlasovania. Napriek tomu, že budú viditeľné celý čas, finálny zoznam víťazom bude platný až po overení výsledkov hlasovania notárom.