STAROMESTSKÉ VIANOCE 2019 ROZŠANTILI CENTRUM


Na pódiu sa tancovalo, spievalo a tri super baby zahrali svetové hity! Čapoval sa chutný punč, rozvoniavali klobásy a langoše, a hoci bez snehu, vianočnú atmosféru rozihralo tisíce svetielok. Taký bol pondelkový podvečer na vianočných trhoch v centre v réžii MČ Staré Mesto, ktoré sa zapojilo do 25. Košických rozprávkových Vianoc.

Tancovali fantastickí tanečníci z D.S. Studia, tanečnej školy, ktorá má na konte už množstvo úspechov doma i v zahraničí.

Spievali víťazi staromestskej súťaže Spev bez hraníc a boli hviezdni, od najmenšej Natálky Borovskej, speváckeho tria (Natália Kičurová, Veronika Tomajková, Andrea Atyafiová) až po fešáka Rada Tótha so zamatovým hlasom...

Pravú rockovú atmosféru rozpumpovala ženská kapela GIRLS FROM THE MOON, ktorú tvoria štyri talentované hudobníčky Monika, Lilly, Ema a Tina. Od prerábok známych hitov sa posunuli ďalej a na svete je už debutový singel Stop.

Nálada bola výborná a punč, ktorý čapoval starosta Igor Petrovčik so zástupcom Andym Ďuricom, čerticou a poslankyňou Ingrid Faťolovou, Martinom Konečným, Magdalénou Galdunovou, ale aj Peťom Havasim.