NA DOMINIKÁNSKOM NÁMESTÍ OBDIVOVALI VÝKONY FREESTYLISTOV


NEUVERITEĽNÉ, ČO TRIO MLADÍKOV DOKÁŽE

Freestylova show skupiny Hand ´s Up Crew očarila divákov včera podvečer na Dominikánskom námestí v rámci Staromestského kultúrneho leta.

Každý, kto prijal pozvanie starostu MČ Starého Mesta Igora Petrovčika (Spolu) a poslancov z komisie kultúry, si mohol na vlastné oči vychutnať jedinečné spojenie basketbalového a futbalového freestylu, množstvo nezabudnuteľných kúskov, trikov a zábavy.

HANDS UP CREW má troch členov: Martin Leco, Peter Herstek a Marko Popovski. 

 

Deťom sa páčili nielen kúsky, ale aj možnosť stať sa na chvíľu „kúzelníkom“ s loptou, chlapci z freestylovej skupiny malých divákov vtiahli „do hry“ a naučili ich zopár trikov.

Skladbu podujatí Staromestského kultúrneho leta sme namiešali tak, aby si každý našiel svoje, aby v ňom nechýbalo dvadlo, koncert, šport s hudbou a ešte nás čaká atmosféra filmu s flašinetárom Tomášom Plaszkým,“ povedal poslanec Miestneho zastupiteľstva a člen komisie kultúry, školstva a športu Martin Konečný.

Flašinetový koncert Tomáša Plaszkého s najmenším flašinetárom na svete bude ťahákom 7. augusta od 18. 30 hodine. Tešiť sa môžete na atmosféru ako vo filme Traja veteráni, zázračná „škatuľa“ ako sa jarmočnému verklíku hovorí už čaká s krásnou muzikou, po ktorej naskakujú zimomriavky…

Štart nového školského roka privítame vystúpením jednej z najúspešnejších streetdancových tanečných škôl na Slovensku D.S.Studiom. Okrem umenia tanečníkov, ktorí sa hrdia 263 medailami zo súťaží doma i v zahraničí, majú pre vás pripravenú aj tanečnú školu. Múzeum Vojtecha Löfflera pre vás pripravilo tvorivé workshopy.

K stiahnutiu