ŠPORTOVÁ JAR NA KUZMÁNKE ŠTARTUJE UŽ ZAJTRA O 18. HOD V OC TIP-TOP


Starosta najkrajšej Mestskej časti Staré Mesto Igor Petrovčik (Spolu), zástupca starostu Andy Ďurica a poslanci staromestského miestneho zastupiteľstva pozývajú všetkých športových fandov, malých i veľkých, rodiny s deťmi, aby nesedeli počas svetového hokejového šampionátu doma, ale prišli sa spoločne zabaviť, zasúťažiť, fandiť do OC Tip-top, kde na vás každý hokejový deň čaká vysielanie od 15.30 do 22.30 hod v suchu a teple.

"Pri slovenských zápasoch sú prichystané aj sprievodné programy, hudobné vystúpenia, súťaže, detské programy," dodáva starosta Igor Petrovčik.

"Oficiálne otvorenie v piatok 10. mája o 18. hodine. Prvé "hokejové buly " hodí československá hokejová legenda z Kuzmánky - majster sveta Vinco Lukáč," láka športových fanúšikov zástupca starostu Andy Ďurica.

Nezabudnite, každý hokejový deň od 15.30 hodiny v OC Tip-top pri Pube Koridor a v piatok 17. mája čaká na deti veľké prekvapenie...."Hokejový deň detí". Moderátorom podujatí bude Janko Spišák, nebude chýbať dobrá muzika a veľa dobrej nálady. Všetky podrobnosti sledujte aj na FB: MČ Košice Staré Mesto.

K stiahnutiu