Príďte na staromestský valentínsky bozk, ochutnajte tortu, zanôti vám Ďurica


Ľúbite sa? Príďte naplniť romantickú staromestskú sobášnu sieň bozkami.

Zaviažte si spolu stuhu večnej lásky, vyjadrite polovičke svoje city za gitarového sóla zástupcu starostu Andyho Ďuricu a ochutnajte zo „zamilovanej“ torty.

Podujatie je určené všetkým Košičanom bez rozdielu veku.

14. februára o 17.00 hod. na vás čaká aj prípitok, odnesiete si valentínsky pergamen a všetci zaľúbenci spolu namaľujú originálny obraz pod odborným vedením výtvarníčky z Múzea Vojtecha Löfflera, ktorý ostane vystavený v sobášnej sieni. Odvážnejší si budú môcť nakresliť vzájomný portrét.

Najdlhšie „fungujúci“ pár zaľúbencov bude so starostom Igorom Petrovčikom a prednostom úradu Matúšom Háberom krájať tortu, víťaz súťaže o najoriginálnejšie vyznanie lásky si odnesie prekvapenie. Oživme spolu Staré Mesto láskou.

NA VALENTÍNA PONÚKAME EŠTE JEDNO PREKVAPENIE

Okrem romantiky, ktorú zažijete v sobášnej sieni o 17.00 hod., vám ponúkame aj program na valentínsky večer. O 20.00 hod. vás pozývame do Športovo zábavného areálu na Alejovú 2 na Mini Winter Classic - zápas HC Košice versus T-Systems - a následné nočné valentínske korčuľovanie. Staromešťanom vybavili starosta Igor Petrovčik a prednosta Matúš Háber vstup zadarmo!

K stiahnutiu