Využite výrazné zľavy na cestovnom


Dopravný podnik mesta Košice prináša v rámci aktuálneho Európskeho týždňa mobility príležitosť cestovať za polovičné ceny. Najviac ušetria cestujúci, ktorí sa rozhodnú pre kúpu časových cestovných lístkov. V sobotu bude navyše cestovanie MHD pre všetkých zadarmo.

Tento týždeň si budú môcť všetci noví cestujúci zakúpiť základné predplatené cestovné lístky na 30 a 90 dní so zľavou 50%. Zvýhodnený cestovný lístok však nebude možné počas doby jeho platnosti preniesť na inú kartu.

Jednoznačne ušetríte

Zľava 50% bude v čase trvania Európskeho týždňa mobility automaticky uplatnená aj na všetky druhy základných cestovných lístkov zakúpených prostredníctvom elektronickej peňaženky. Cestujúci využívajúci papierové cestovné lístky si v uvedenom období nemusia kupovať cestovné lístky v plnej hodnote základné, ale taktiež zľavnené.

V sobotu bude cestovanie MHD úplne zadarmo. Dopravný podnik počas týždňa mobility vystaví svoj historický autobus typu Karosa B 952. Vo vozidle, ktoré bežne slúži k výcviku vodičov sa uskutočnia v piatok - počas výstavy alternatívnych dopravných prostriedkov na námestí pred OC Galéria - koncerty.